YLÄSTÖ

MYYNTIHINTA
398.000 €

ASUINPINTA-ALA
82,5 m2 + Autokatos 12,5 m2

HUONEITA
4h

RAKENNUSVUOSI
2017

RAKENNUSTYYPPI
Rivitalo

KAUPUNGINOSA
Nuuksio

KAUPUNKI
Espoo

Uutta vastaava rivitalon päätyhuoneisto isolla puistoalueeseen rajoittuvalla pihalla.

Perustiedot

Sijainti
Ylästö

Kaupunginosa
Vantaa

Huoneita
4h

Pinta-ala
82,5 m2 + Autokatos 12,5 m2

Uutta vastaava rivitalon päätyhuoneisto isolla puistoalueeseen rajoittuvalla pihalla.

Vuonna 2017 valmistunut ja laadukkaasti viimeistelty rivitalon päätyhuoneisto omassa rauhassa puistoalueeseen rajoittuvalla etelä-länsi pihalla. Talossa on energiatehokas maalämpöjärjestelmä vesikiertoisella lattialämmityksellä.
Moderni talotekniikka mahdollistaa huolettoman ja edullisen asumisen, hoitovastike vain 255,75 €/kk. Oma autokatospaikka sisältyy kauppahintaan, mihin on mahdollista saada sähköauton latauspiste osakasmuutostyönä. Autokatospaikka on omalla osakenumerosarjalla.

Asuintilat ovat yhdessä tasossa, joka tekee tilaratkaisusta käytännöllisen. Asunnon avaruutta lisää 3,2 metrin huonekorkeus ja isot ikkunapinnat tuovat valon kauniisti sisään. Olohuone ja avokeittiö ovat valoisaa yhtenäistä tilaa, josta pääsy omalle terassille ja pihalle. Makuuhuoneita on kolme, joista tarpeen mukaan on mahdollista käyttää myös yhtä erillisenä työhuoneena. Tilavassa kylpyhuoneessa on kaappitilaa pyykkihuollolle ja pyykinpesukoneen päällä on käytännöllinen työtaso.

Lisää säilytystilaa ollaan saatu rakentamalla oma varasto, yhtiössä on erillinen lämmin irtaimistovarasto ja asunnossa on vaatehuone, kaapistot sekä liukuovikaapisto.
Asuntoon on asennettu viilentävä/lämmittävä ilmalämpöpumppu.
Laajennetulla terassilla on riittävästi tilaa kalusteille ja katoksen alla suojaisa paikka grillimestarin pyhimmälle. Terassin kansilaudoitus tehty kestävästä lehtikuusesta. Piha on kauniisti viimeistelty istutuksin ja yksityisyyttä lisää paikan päällä tehty ja hyvin jämäkästi perustettu puurima aita.

Ylästö ja Tolkinkylä ovat Helsingin pitäjän keskiaikasperäisiä kyliä, joiden kaava-alueella on 1900-luvun alun pientiloja. Nykyään Ylästö on kehittynyt suosituksi pientaloalueeksi, jossa luonto ja alueen historia ovat läsnä. Alueella on kattavat palvelut, koulut ja päiväkodit sekä upeat ulkoilumahdollisuudet.
Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan kodinvaihdosta paikan päälle.

TIMO PARTANEN
Kiinteistövälittäjä / Yrittäjä

550Helsinki
Timo Partanen / yrittäjä, LKV
+358 50 1815 / timo@550helsinki.fi

TAALERITAIVAS
Vuorikatu 22 A 12 / 00100 HELSINKI
Y-tunnus: 2744905-1

Hits: 11